Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életrajz

Teljes név: Misha Dmitri Tippens Krushnic
Születési idő: 1974.08.20.
Születési hely: Massachusetts, USA
Magasság: 180 cm
Csillagjegy: oroszlán
Szem: kék
Haj: barna (jelenleg)
Családi állapot: nos
Feleség: Victoria Vantoch (2002-)----[nyitott házasságban élnek]
Gyermek: West Anaximander
Kedvenc film: Mátrix
Kedvenc szín: Narancssárga

Apróságok:
- Évekkel ezelott egy nepáli kolostorban idozött, ami tele volt tibeti majmokkal. Nemcsak ennek az élménynek a hatására tért rá a buddhista meditációra, amit jelenleg is gyakorol, de a Himaláján fizikailag olyan közel volt a Mennyhez, amilyen közel egy ember csak lehet. Azóta évente egyszer egy 10 napos lelkigyakorlatra vonul vissza.
- Egyszer gyakornokként dolgozott a Fehér Házban
- Egyszer dolgozott a National Public Radio-nál az Államokban
- Publikált költo. Két verse, a 'Baby pants' és az 'Old Bones' [Babanadrág és Öreg csontok] megtalálható a Columbia Poetry Review (folyóirat) 2008-as kiadásának #21-es számában.
- Elindította a saját szoftver vállalkozását
- O építette fel a saját otthonát, és majdnem az összes bútort is, ami a házban van, kivéve pár széket a teraszon.
- Ácsként dolgozott, hogy el tudja végezni a foiskolát
- A Chicagói Egyetemre ment, ahol társadalomtudományt tanult.
- A Supernaturalhoz egy démon szerepére jelentkezett, de Castiel szerepét kapta meg.
- Castiel szerepére készülve a Jelenések Könyvét olvasta
- Amikor középiskolás volt, a házuk leégett
- Édesanyja foiskolásként Oroszországba ment. Ekkori barátja, Misha után nevezte el fiát is
- A testvérét Sasha-nak hívják.

Életrajz:
Misha Collins 1974. augusztus 20-án született, Misha Dimitri Tippens Krushnic néven. Massachuettsben nott fel. Miután kijárta a Greenfieldi Központi Iskolát (Greenfield Center School) a Northfield Mount Hermonban érettségizett 1992-ben. A következo évben rengeteg dolog érdekelte, sok mindent csinált, többek között dolgozott az NPR katonai fohadiszálláson, a Fehér Házban volt gyakornok, építkezési munkálatokon és az EMT képzési kurzusán vett részt. Ezután a Chicagoi Egyetemre ment, ahol társadalomtudományt tanult. Majd a barátnojével, Vicky-vel (aki jelenleg a felesége) Washington D.C-be költözött, és elindította közoktatási szoftver vállalatát.
Ezután, poénból, Misha eldöntötte, hogy elvégez egy színészeti osztályt, és hamarosan életpályája gyökeres megváltozásának közepette találta magát. Behívták egy szerepre a Liberty Heights c. filmre (Szabad a szerelem, rendezte: Barry Levinson), majd a Girl, Interrupted (Észveszto) egyik jelenetében landolt. Ezt követoen Los Angelesbe költözött, és már színészi érdemek tekintélyes sora fuzodik a nevéhez (amit Misha Collinsra cserélt), beleértve a szerepeket az olyan sorozatokban, mint a 24, a Vészhelyzet, a CSI, a Monk, a Bubájos boszorkák és az NCIS.
Oroszországba utazva Misha mesterien elsajátította az orosz akcentust, így számos alkalommal alakított orosz karaktert a sorozatokban. A legkiemelkedobb az alávaló orgyilkos, Alexis Drazen szerepe a 24-ben.
Misha: "Az összes sztereotípia, amit Hollywoodról hallani, igaz, de van sok jó dolog is itt. Például az a rengeteg okos és tehetséges ember."
Szintén o mondta: "a Center School- beli éveim sok egyéb más mellett szerepet játszottak abban, hogy muvészi karriert folytassak."
Mishát jelenleg az Odaát c. tv sorozatban láthatod, amiben Castiel angyalt alakítja.

Forrás: misha-collins.net
Fordította: KKriszta

Fan Mail Address:
Misha Collins
Framework Entertainment
9057 Nemo Street Suite West Hollywood, CA 90069 USA',